Nejnovější recenze ze sekce Lyžařské boty sjezdové
- Špičková bota
Lyžáky padnou a konečně mě nebolela kolena po lyžování.
- mám vysoký nárt a širší chodidlo - snadno se obouvají, pohodlné a přitom pevné
- zatím nic, snad jen drobnost - "samozapínání" jednou již rozepnutých přezek, což mi komplikuje vyzutí
Der Herren Skischuh Salomon"X Pro 100" der Größe 33,5 ist sehr bequem und den Preis auf jeden Fall wert.
"X Pro 100" hat mich auf voller Linie überzeugt.
Durch das Anpassen des Innenschuh passt er super.
Kein drücken mehr. Würde ich mir wieder kaufen.
- Bota má možnost dotvarování skeletu, které pravděpodobně využiju, protože mě tlačí kotník.
- skvely hike and ride system , vyuzivam i pro snazsi nazouvani
- skvele padnou
- kvalitní turistická a pohodlná bota
- odpovídající cena
Boty pro začátečníky. Pohodlné, za odpovídající cenu. Doporučuji všem, kteří hledají boty pro pohodlnou dovolenou a kvalitní sportovní zážitek.
- Dobře drží
Při lyžování nemohu bohužel hodnotit,teprve vyzkouším.Na koberci sedí dobře,nikde netlačí.Kupovala jsem pro šířku boty,která i při mé úzké noze vyhovuje.
- Siroke
- Vyndavaci stelka
- nevim
Výborný poměr cena/kvalita.Jinak po 14 dnech nemohu více hodnotit, ale na noze jsou pohodlné.
Boty jsem si půjčil v Soeldenu, dobře se mi s nimi lyžovalo, takže jsem se rozhodl, že si je koupím.
- Dostatečná flex 110
- Salomon = pohodlné boty
Výborné boty pro zkušené lyžaře
- nedokážu posoudit, po 20 minutách snahy o "zvyknutí si" jsem musel zout.
- strašné úzké, tvrdé. Pravá španělská bota. Pro někoho možná na závody, ale vydržet v nich celý den se určitě nedá. Koupil jsem místo nic Atomic Hawx Prime 100 a jsem tam jak v pokojíčku, i když jsou pevné.,
Skvěle sednou na širší nohu, závodní bota, přesto pohodlná.
Komplexní bota
- Bezešvá vnitřní botička (šev jen nad achylovkou)
- velice pohodlné, příjemné velké přesky
Zobrazuji 341 - 360 ze 375 recenzí « Předchozí 1...15 16 17 [ 18 ] 19 Další »